Home Phone Custom

Top 10 lucruri pe care le fac oamenii de afaceri dimineata.

Un lucru pe care toti oamenii de afaceri de succes il au in comun este timpul limitat. Toata ziua ei sunt ocupati cu telefoane, e-mailuri, intalniri, sedinte si chestiuni specifice domeniului de activitate al fiecaruia, din acest motiv perioada care trebuie valorificata de fiecare este dimineata. Iata care sunt principalele activitati pe care afaceristii de succes le au dimineata:

1. TREZITUL DEVREMEtraduceri
Un sondaj recent arata ca 90% dintre directorii unor firme de succes se trezesc inainte de 6:00 AM. De exemplu, Indra Nooyi – CEO Pepsi, se trezeste in fiecare dimineata la ora 4:00 si ajunge la birou pana la ora 7:00. Prin trezitul devreme cresc sansele ca afaceristii sa isi ocupe diminetile cu urmatoarele activitati din aceasta lista. Timpul este limitat si nu poate fi cumparat. Trezindu-ne cu o ora mai devreme in fiecare zi obtinem 360 ore pe an, adica inca 15 zile pe care le putem petrece in cautarea succesului.
2. HOBBY-URI
Diminetile sunt perfecte pentru a ne dedica timpul hobby-urilor noastre. Se stie ca foarte multe dintre inventiile si inovatiile omenirii au pornit de la un hobby. Nu exista o perioada mai buna din zi pentru a face ceea ce ne pasioneaza decat imediat dupa ce ne trezim.
3. SOCIALIZAREA
Orice persoana de succes poate confirma ca una dintre abilitatile principale pe care le are este capacitatea de a-si construi relatii. Iar dimineata este momentul ideal pentru servirea unei cafele si interactiunea cu diverse persoane. Socializarea la micul dejun este mult mai productiva decat un pranz de afaceri sau o cina dupa munca. Cafenelele sunt locuri ideale pentru a intalni o varietate de persoane si posibili viitori parteneri de afaceri.
4. REFLECTAREA
Este importatant sa reflectam frecvent, iar aceasta este o activitate pe care majoritatea afaceristilor de succes o fac. A reflecta asupra lucrurilor pe care le-am realizat si pentru care suntem recunoscatori inainte de a merge la serviciu ne ajuta sa ne mentinem perspectiva tot restul zilei. Este ceva care poate dura mai putin de cateva minute insa ne imbunatateste intreaga zi.
5. CONSUMUL DE STIRI
Multe persoane de succes isi incep ziua vizionand, ascultand sau citind stiri. A fi la curent cu evenimentele curente va poate ajuta in luarea unor decizii informate de afaceri bazate pe implicatiile acestor evenimente. De asemenea, dimineata, inainte de inceperea serviciului este bine sa ne verificam conturile de pe retele de socializare si sa citim postarile de pe bloguri, reducand astfel potentialul de distragere a atentiei pentru restul zilei.
6. PLANIFICAREA
Persoanele de succes isi planifica viitorul si isi modifica constant planurile odata cu trecerea timpului. Planurile pot lua forma unor obiective, liste cu ceea ce avem de facut sau diverse note. Important este sa privim in viitor, sa ne planificam ziua, luna si chiar restul anului. Focalizandu-va asupra a ceea ce ati planificat va va ajuta sa obtineti rezultate mai bune.
7. VERIFICARE EMAIL-ULUI
Prin aceasta activitate va asigurati o zi mai putin aglomerata. Cu mai putine email-uri de verificat in casuta postala va veti putea concentra asupra problemelor mai presante.
8. MEDITATIA
Unii oameni au dificultati in a se deconecta. Facandu-va timp pentru a medita va veti ajuta atat mintea, cat si corpul sa se relaxeze si sa faca fata sarcinilor de peste zi. Un procent semnificativ de afaceristi de succes isi dedica diminetile unei practici spirituale, precum meditatia sau rugaciunea.
9. PETRECEREA TIMPULUI CU FAMILIA
Dimineata este o perioada grozava pentru a ne petrece timpul cu familia. Fie ca le citim sau ii invatam ceva pe cei mici, ne facem cunoscute fiecare dintre noi planurile pentru ziua pe care o avem in fata, sau pur si simplu luam micul dejun impreuna, diminetile sunt perfecte pentru a investi in familia noastra. De obicei toata familia se aduna la cina si apoi merge la culcare, asa ca de ce sa nu adaugam inca o ora de petrecut cu familia in fiecare zi?
10. EXERCITIILE FIZICE
Dimineata este momentul perfect pentru a face unele execitii fizice si a ne imbunatati starea de spirit. Un alt motiv pentu practicarea exercitiilor fizice de dimineata de catre oamenii de afaceri este faptul ca este foarte posibil ca acestia sa nu aiba timp in alt moment al zilei pentru aceasta activitate. La sfarsitul zilei ei vor fi extenuati atat fizic cat si mental si incapabili sa isi execute exercitiile fizice zilnice.

SC TRANSLEXICAL SRL – birou de traduceri, poate deveni oricand partenerul dumneavoastra de incredere pentru servicii de traduceri legalizate sau traduceri autorizate! De asemenea oferim si servicii de apostilare a traducerilor. Pentru informatii suplimentare sunati-ne la 0724 168 359 sau scrieti-ne la office@translexical.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.