Home Phone Custom

Traducător ebraică

Translexical: un serviciu profesional de traducere, interpretariat în limba ebraică pentru București și Ilfov

ebraica

Cauți un Traducător sau Interpret DE limba ebraicăîn București sau Ilfov?

Echipa Translexical are o echipă de peste 300 de traducători autorizați de Ministerul Justiției, cu o vastă experiență în toate limbile de circulație internațională. Vă putem oferi traduceri autorizate, legalizate și apostilate precum și servicii de interpretariat juridice din/ în ebraică.

Ce este foarte important să știți :

 • Ce tip de traducere vă este necesară- autorizată, legalizată sau apostilată;
 • Dacă doriți o  apostilă pe documentul origina

Prețul traducerii autorizate include următoarele servicii:

 • Consiliere gratuita
 • Toate actele sunt pregătite pentru traducerea autorizata (folosim textul cerut de lege care atesta autorizarea traducătorului, printăm traducerea autorizata)Documentele sunt traduse de către un traducător autorizat de Ministerul Justiției din România
 • Aplicăm semnătura și stampila traducătorului, autorizând astfel traducerea
 • Oferim 2 exemplare ale traducerii

Prețul traducerii legalizate include următoarele servicii:

 • Toate serviciile aferente Traducerii Autorizate, menționate anterior
 • Traducerea este pregătită pentru legalizarea semnăturii traducătorului autorizat care a efectuat traducerea
 • Adaugăm încheierea de legalizare a semnăturii traducătorului pentru a putea fi legalizata de un notar public
 • Legalizam traducerea – sunt aplicate semnătura si stampila notarului pe traducere (taxa notariala este inclusa)
 • Ne ocupam cu depunerea si ridicarea la/de la notariat

Procesul


În cât timp e gata?

Pentru o traducere autorizata a unui act personal tipizat avem nevoie de 24h ( o zi lucratoare) din momentul platii avansului.

O traducere legalizata la notariat poate fi gata și în aceeași zi, dar depinde de complexitatea actelor/documentelor, de programul si disponibilitatea notarilor precum si de timpul necesar deplasării la/de la notariat a personalului nostru.


Cum comand ?

Documentele ni le poți trimite prin e-mail, urmând ca noi sa îți răspundem cu privire la costuri si timpul când ar fi gata. După plata avansului, un act tipizat este gata in 1 -2 zile lucrătoare. Ca si modalități de plata, poți achita fie online cu cardul, fie OP sau la sediul nostru cash sau cu cardul – POS.


TIPURI DE ACTE TRADUSE

Servicii de Traducere- Interpretariat Consecutiv și Simultan în/din limba ebraică în București și Ilfov

Echipa noastă este compusa numai din interpreți autorizați de Ministerul Justiției, cu peste 14 ani de experienta in acest domeniu,

Cele mai frecvente solicitări pentru serviciul de interpretariat sunt pentru actele emise de biroul notarului – împuternicire, procura, contract de vânzare-cumpărare, declarație, invitație, acord ieșire minor din tara), pentru obținerea permisului de ședere, la oficiul stării civile, întâlniri de afaceri, conferințe, evenimente, prezentări, video conferințe, seminarii.


Ai nevoie de un interpret – traducător în București ?

Noi te putem ajuta cu :

 • Prezenta traducătorului nostru, autorizat si aplicarea stampilei acestuia
 • Însoțirea si asistarea persoanelor străine la orice instituție (notar, avocat, banca, instituții ale statului, ambasada, consulat, biroul companiilor, ANC, ORI, Direcția pașapoarte, primărie, starea civilă, birou transcriere)
 • Însoțirea si asistarea persoanelor străine la licitații, târguri, evenimente, conferințe, întâlniri de afaceri

Cele mai frecvente solicitări pentru serviciile de interpretariat :

 • Asistarea persoanelor străine la notariat pentru diverse acte notariale procură, declarație, invitație, acord părinte pentru ieșirea copilului din țară, contracte de comodat, contracte de închiriere, contracte de vânzare cumpărare, certificat de divorț, certificate de moștenitor, testament, acte de ipotecă, convenții matrimoniale, act constitutiv, hotărârea AGA, declarație privind lipsa veniturilor, declarație notarială în vederea obținerii cetățeniei române, a pașaportului, buletinului, certificatului de naștere pentru minori, declarații notariale în vederea înființării unei companii/ societăți comerciale, specimen de semnătură etc.
 • Încheierea căsătoriei cu un cetățean străin la Oficiul Stării Civile din București si Județul Ilfov
 • Interviu pentru Reîntregirea familiei la Oficiul Roman Imigrări (ORI) pentru  obținerea permisului de ședere temporară sau permanentă pentru membrii familiei (soț/soție, copii, părinți).
 • Traducător pentru interviu la ambasada pentru emigrare (Ambasada SUA, Canada, etc.), inclusiv pentru cetățenii Republicii Moldova
 • Interpretariat pentru companii si oameni de afaceri
 • Asistarea persoanelor care nu vorbesc limba romana pentru a obține diverse acte după dobândirea sau redobândirea cetățeniei romane (obținerea certificatului de naștere, a pașaportului romanesc, inclusiv pentru minori)
 • Traducător pentru diverse acte/documente in vedera angajării

Ce este limba ebraică?

Limba Ebraica (Ivrit) (עברית) este o limbă semitică – parte din familia de limbi afro-asiatice (hamito-semitice) – vorbită de peste șapte milioane de oameni în Israel și folosită ca limbă rituală și de studii religioase în comunitățile evreiești din lume. În Israel este una din cele două limbi de stat: ebraica, majoritară și araba, minoritară. Limba ebraică este considerată „limba sfântă”, atât a religiei iudaice, cât și a creștinismului, ca limbă a Vechiului Testament. În epoca modernă, începând cu secolul al XIX-lea limba ebraică este supranumită „ebraica contemporană”, „ebraica israeliană”, „noua ebraică” („ivrit hadashá”).

(Sursa: www.wikipedia.org)

Ai întrebări? Contactează-ne

Dacă ești interesat de serviciile noastre de traduceri profesionala în orice limbă de circulație internațională, atunci ne poți contacta la numerele de telefon alăturate, prin WhatApp, sau dacă îți este mai la îndemâna prin email.

Informații contact

Strada Lânăriei nr. 116, cam.1, parter, 040328, sector 4, București