Home Phone Custom

Despre noi

our team
Servicii complete de traduceri legalizate în București și Ilfov

Le oferim clienților noștri servicii de traducere de cea mai înaltă calitate prin selectarea atentă a colaboratorilor, în mare parte vorbitori nativi ai limbilor în/din care traduc, specializați în diferite domenii de activitate (economic, medical, bancar, tehnic, științific, juridic, administrativ, literar). Seriozitatea, punctualitatea, promptitudinea sunt valori îmbrățișate de către echipa noastră și împreună reprezintă cheia către eficiența serviciilor oferite.

Suntem o echipă tânără, entuziastă, determinată să reușească pe o piață foarte competitivă, ale cărei cerințe sunt în continuă schimbare.

about strategy image

Ce trebuie să știi despre Translexical

In anul 2013 am înființat Translexical având în componență o echipa de 6 specialiști și 4 tipuri de servicii, colaboratori de încredere, toți având ca scop oferirea de servicii de traduceri legalizate în peste 40 de limbi străine.

Astăzi, ne mândrim cu o echipa de 12 specialiști, toți îmbrățișând un set de valori de baza care va pune mereu clientul pe primul loc.

Adaptăm costurile la strategie și ne concentrăm pe o creștere frumoasă.

Venim în întâmpinarea clienților cu o gamă completă de servicii de traduceri autorizate, legalizate, servicii notariale și interpretare simultană și consecutivă. Astfel, oferim servicii complete clienților noștri deoarece știm cat de important este timpul in tot procesul de legalizare, interpretariat și apostilare.

about company image

De ce să ne alegi pe noi

Pentru că suntem o echipă tânără, dinamică, care vă oferă traduceri precise în peste 40 de limbi.

Asistență clienți

Îți ascultam nevoile și oferim soluții pe măsură.

40,300

Pagini traduse

2152

Clienți mulțumiți

Blog

TransLexical este un birou de traduceri autorizat oferind servicii de interpretariat, traducători si apostilare documente in sectorul 4 din Capitala. Cu noi obțineți servicii de calitate într-un timp scurt si la un cost rezonabil.

Ai ceva de tradus, interpretariat sau poate o apostilă?

Hai să ne auzim la un telefon, pe chat pentru a discuta mai multe despre proiectul tău. Noi îți promitem să-ți răspundem în maxim 30 minute De Luni- Vineri între orele 09:00 – 17:00.