Home Phone Custom

FAQ – Întrebări și răspunsuri

our team

FAQ – Întrebări și răspunsuri

Întrebări si răspunsuri la cele mai des întâlnite întrebări ale clienților noștri.

Ce este o agenție de traduceri legalizată?

Agențiile de traduceri legalizate sunt agenții care au permisiunea legală de a lucra în țară și pot fi găsite în majoritatea orașelor mari. Agențiile legalizate sunt obligate să aibă o licență sau un certificat de la guvernul țării, care se eliberează după ce au promovat o serie de teste și examene. De asemenea, este necesar ca aceștia să ofere traduceri care să fie corecte și certificate de experți în domeniul lor.

Care sunt principalele servicii oferite de o agenție de traduceri legalizată?

Agențiile de traduceri sunt o parte esențială a lumii afacerilor. Ele ajută companiile să se dezvolte oferindu-le un serviciu care este esențial pentru succesul lor. Principalele servicii oferite de o agenție de traduceri sunt: traducere, apostilare și interpretare si supralegalizare.

Cum funcționează o apostilă și care sunt documentele necesare pentru aceasta?

O apostila este un sigiliu care este pus pe documente pentru a arăta că documentul a fost autentificat de o autoritate desemnată. Poate fi folosit pentru orice document care trebuie recunoscut la nivel internațional, cum ar fi certificate de naștere, licențe de căsătorie și documente legale. Apostilele sunt disponibile numai în țările care sunt membre ale Convenției de la Haga din 1961.

Ce este supralegalizarea și care sunt actele necesare pentru aceasta?

Supralegalizarea este un proces de legalizare a documentelor în țara în care au fost emise. Acest proces este necesar pentru orice document care a fost emis de un guvern străin. Actele necesare pentru supralegalizare sunt: – Pașaport – Certificat de nastere – Certificat de căsătorie – Certificat de statut unic – Certificat de lipsă de antecedente penale – Certificat de stare bună de sănătate

Care este diferența dintre o apostilă și o superlegalizare?

Apostila este un tip de legalizare a documentelor publice. Este utilizat în țările care fac parte din Convenția de la Haga, care include majoritatea țărilor europene și sud-americane. O supralegalizare este o formă de legalizare a documentelor publice. Este folosit în țări care nu fac parte din Convenția de la Haga, cum ar fi Statele Unite, Canada și Japonia. O apostilă nu certifică autenticitatea sau acuratețea oricărei informații conținute în document, în timp ce o supralegalizare certifică autenticitatea și acuratețea oricărei informații conținute în document.

Cine trebuie să folosească o apostilă sau o superlegalizare?

O apostila este un certificat din țara emitentă care confirmă autenticitatea unei semnături, sigilii sau ștampile pe un document internațional. O supralegalizare este o confirmare a autenticității de către guvernul român. Apostilele sunt necesare pentru documente precum certificatele de naștere, certificatele de căsătorie, certificatele de deces și alte documente personale sau de afaceri emise în țări din afara Rusiei. O supralegalizare este necesară pentru orice document emis în Rusia care trebuie utilizat în altă țară.

Ai ceva de tradus, interpretariat sau poate o apostilă?

Hai să ne auzim la un telefon, pe chat pentru a discuta mai multe despre proiectul tău. Noi îți promitem să-ți răspundem în maxim 30 minute De Luni- Vineri între orele 09:00 – 18:00.