Home Phone Custom

Un gadget util pentru vacanta ta!

Vacanta de vara se apropie cu pasi repezi iar gandurile noastre deja se intreapta spre plajele insorite, cararile montane, relaxarea de la piscina sau spre atractiile locurilor unde am planificat ca vom merge. travel articolDaca intentionati sa va petreceti concediul intr-o tara straina a carei limba nu o cunoasteti si nici nu aveti timpul necesar pentru a invata destule cuvinte pentru a va descurca acolo, o solutie poate fi translatorul electronic. Este un gadget foarte folositor, care nu ocupa mult loc in bagaj si va poate deveni un prieten de nadejde.

Dispozitivele de acest gen sunt de la cele mai simple-fac conversia cuvintelor intre doua limbi, pana la cele mai complexe care pot face conversii in aproape orice limba a lumii. Functia de baza a traducatorului de buzunar este evident cea a unui dictionar, traducand instant cuvinte, expresii si fraze cuprinse in memoria sa prestabilita. De-a lungul timpului inovatia si dezvoltarea a cuprins si piata dispozitivelor electronice de tradus, astfel incat in ziua de astazi functiile acestora sunt dintre cele mai variate: agenda telefonica, organizator intalniri si evenimente, convertor valutar, calculator, ceas, ora exacta in diverse orase ale lumii, fraze presetate  pentru diverse situatii: afaceri, farmacie, plangeri, vama, informatii, prietenie, hotel, bani, restaurant, cumparaturi, excursii, tren. Cele mai performante dintre aceste aparate sunt capabile sa recunoasca individualitatile vocii umane, sa pronunte cu intonatia vorbitorului nativ sau permit adaugarea de catre utilizator a unor expresii personale.

Pentru pasionatii de calatorii, dar si pentru cei care merg in strainatate si nu doresc ca sederea sa le fie neplacuta din cauza barierelor de limba, translatorul electronic este o investitie excelenta.

Pentru servicii de traduceri autorizate, traduceri legalizate, apostilari sau interpretariat biroul de traduceri TRANSLEXICAL va sta la dispozitie. Pentru informatii si comenzi va rugam sa va adresati la office@translexical.ro sau la tel. 0724.168.359.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.