Home Phone Custom

Traduceri urgente

 

 

Cand timpul te preseaza, cand toate te solicita si nu mai stii ce sa faci mai intai..parca sta lumea sa faca poc. Din fericire, noi mereu am intampinat astfel de situatii cu o energie pozitiva, ce a neutralizat instant situatia ”arzatoare”. Pentru ca orice situatie, orice traducere, orice document ce trebuie tradus, autorizat si legalizat, este IMPORTANT.

Mai avem si noroc cu Amalia, manager de proiect, care se ocupa de situatiile urgente.

De ce?

Pentru ca ii plac provocarile, pentru ca nu se lasa niciodata pana nu isi duce proiectul pana la capat, in cele mai bune conditii, in cel mai bun timp, si in cel mai firesc mod.

Pentru ca ia fiecare proiect, asa cum este el, fiecare cu particularitatile sale, le gaseste mereu solutii (si are TOT TIMPUL o gramada de asi in maneca) si le pune in aplicare.

Pentru ca empatizeaza cu clientii, ii asculta, ii intelege, este mereu amabila si plina de compasiune.

d327d1f4d7570e2c7570c7c2a8898793

Si am putea continua, insa trebuie sa intelegi si ce inseamna traducerile urgente.

Asadar, atunci cand ARDE, cand ai nevoie in aceasi zi, sau cel tarziu a doua zi dimineata,  de o traducere, indiferent de natura sa, fie ca este o traducere literara, tehnica, medicala, documente legislative, etc, apelezi la o agentie de traduceri (Translexical, parol!).

Agentia se da de trei ori peste cap si se transforma in zana buna a traducerilor, iti rezolva situatia intr-un ton vesel si optimist, tu pleci mai departe pe calea ta cu documentele traduse, autorizate, legalizate, apostilate, dupa caz, fericit si implinit.

Love & traduceri urgente rezolvate, everyone!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.