Home Phone Custom

Traduceri medicale

De când ne știm pe acest pământ, ne-a plăcut să traducem orice ne-a fost cerut, indiferent de client și indiferent de obstacole, axându-ne pe profesionalism, seriozitate și acuratețe în limbaj. Am tradus texte de orice natură și situate pe orice nivel al dificultății.

Am observat ceva în acest lung drum al limbilor încâlcite: ni se cer din ce în ce mai multe traduceri cu aspect medical.

Aceste traduceri sunt cele care trebuie realizate cu o precizie absolut uimitoare, asociată de noi cu precizia cu care un chirurg își îndrumă bisturiul. Dacă el taie greșit, viața vă poate fi pusă în pericol. La fel și noi, dacă am greșit un termen, efortul unui medic de a vă prescrie o rețetă corectă a fost în zadar. De asemenea, un tratat scris absolut excelent nu reprezintă nimic pentru dumneavoastră dacă nu a fost tradus în același spirit profesionist.

Adeverințele medicale vă pot ajuta la diverse chestiuni din viața de zi cu zi și vă sunt necesare din ce în ce mai mult, iar acestea sunt redactate folosind un limbaj foarte tehnic și cu o puternică amprentă a neologismelor. Un oarecare om nu va putea traduce niciodată aceste documente cu acuratețea necesară, iar informațiile pierdute pot face diferența între rezolvarea sau stagnarea problemei dumneavoastră.

 Noi oferim fiecărei traduceri un aspect profesionist și încercăm să livrăm un produs final cât mai calitativ, atât în raport cu documentul original, cât și privitor la înțelegerea lui de către oameni situați în diverse arii educaționale. Medicii nu vor avea o problemă în a înțelege textele traduse, însă în afara medicilor mai există și pacienții. Știm că nu vom putea schimba termenii strict medicali și tehnologici și nu vom putea modifica nici conținutul unei lucrări științifice, însă încercăm să traducem, oferind forma cea mai apropiată de capacitățile fiecărui om de a înțelege un astfel de text.

Din mâinile iscusiților traducători de la Translexical pot ieși traduceri minunate ale:

1. Bilete de ieșire din spital;

2. Scrisori medicale;

3. Analize;

4. Tratate medicale;

5. Brevete europene de natură medicală etc.

Vă așteptăm, așadar, cu noi provocări în ceea ce privește traducerea textelor medicale și ne bucurăm de fiecare dată că vă putem fi aproape!

Traduceri cu drag,

Echipa Translexical

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.