Home Phone Custom

Despre traduceri limba franceză. Bonjour!

Bonjour! Traduceri limba franceză.

Orice deplasare catre o tara vorbitoare de limba franceza reprezinta un motiv de incantare si o aventura deopotriva. Caci aceasta limba pe cat este de placuta si versatila si senzuala, are tot atatea capcane pe care doar un nativ le poate depista. Desigur, ele pot genera confuzii sau amuzament, in functie de situatie.  Insa ca o regula general valabila exista cateva formule magice in limba franceza, care rostite alaturi de un zambet sarmant pot produce minuni. Indiferent ca te afli pe strada cerand indicatii sau intr-o vizita oficiala, este recomandabil sa incepi cu bonjour (buna!) si sa folosesti cat de des “s’il vous plaît” (te rog) si “merci” (multumesc).

sill vous plail

Limba franceza este singura limba oficiala a unui numar mare de tari si folosita larg in alte cateva. Cateva din aceste tari ce utilizeaza limba franceza s-au reunit in Organizatia Internationala a Francofoniei.

Colonii din toata lumea au intregit istoria limbii franceze. Astfel, pentru multe tari, nu doar pentru Franta, sunt necesare traduceri in si din limba franceza, atat pentru utilizarea lor in fata autoritatilor publice, cat si pentru multe alte genuri de colaborari.

traduceri franceza

Cei mai multi vorbitori de limba franceza sunt nascuti in state unde aceasta este recunoscuta ca limba de stat, insa diversele traduceri din alte limbi sunt supuse unor verificari foarte atente. Tocmai de aceea, in cazul traducerilor oficiale pentru orice tara in care limba franceza este limba de stat , este imperios necesara lipsa erorilor si acuratetea, deoarece poate sa difere fata de limba literara, limba uzuala din tara respectiva.

Asadar, fie ca vrei sa iti continui studiile in boemul Paris, fie ca vrei sa devii rezident al Canadei, provincia Québec, sau poate vrei sa trimiti o scrisoare oficiala, vei avea nevoie de documente traduse cu mult profesionalism si precizie. Vorbitorii nativi ai limbii fraceze sunt perfectionisti, astfel ca vor astepta un nivel ireprosabil al calitatii traducerii.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

SC TRANSLEXICAL SRL – birou de traduceri, poate deveni oricand partenerul dumneavoastra de incredere pentru servicii de traduceri legalizate sau traduceri autorizate! De asemenea oferim si servicii de apostilare a traducerilor. Pentru informatii suplimentare sunati-ne la 0724 168 359 sau scrieti-ne la office@translexical.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.