Home Phone Custom

Traduceri acte auto

Nu suntem showroom auto, nici nu vindem mașinuțe, însă analizând activitatea noastră din ultimul timp, a fost imposibil să nu remarcăm accentul care se pune pe TRADUCERI ACTE AUTO.

Din ce în ce mai mulți oameni aleg plimbările pe 4 roți și este o certitudine faptul că 4 roți de peste hotare sunt mai ieftine decât aceleași 4 de la noi din țară, însă fiecare șofer ce își aduce autoturismul din străinătate trebuie să fie conștient de anumite aspecte.

Pentru a putea înmatricula bijuteria în România, conform procedurilor stabilite, este nevoie să traduceți anumite acte.

Următoarele acte trebuie traduse:

–          Certificatul/certificatele de înmatriculare din țara de proveniență;

–          Factura automobilului; sau

–          Contractul de vânzare cumpărare în cazul în care nu aveți factura.

Toate aceste proceduri au și un scop bine definitivat. Până la urmă, dacă doriți să vă plimbați în acea mașină, va trebui să dovediți că este a dumneavoastră, conform unui contract de vânzare cumpărare încheiat pe o anumită sumă sau prin factură. Trebuie să reiasă din actele mașinii care este data la care a fost înmatriculată prima dată în țara de origine. De asemenea, din ele trebuie sa reiasă și seria de șasiu, plus alte câteva detalii care se regăsesc și în certificatele de înmatriculare.

Un alt aspect de luat în calcul este faptul că majoritatea instituțiilor ce solicită aceste documente impun autorizarea lor, așa încât traducerile auto vor trebui întocmite exact după cerința despre care am discutat mai amănunțit aici (link către articol).

În final, v-am păstrat și câteva secunde în care vă puteți bucura de o veste bună. În București și alte anumite județe din țară nu este necesară legalizarea acestor acte.

Dacă v-ați lămurit, vă așteptăm la Translexical să ne înmânați actele și să vă punem la dispoziție serviciile noastre de traduceri profesioniste, pentru a vă putea bucura în cel mai scurt timp de noua achiziție.

Vă oferim servicii de traducere acte auto, traducere auto germania, traduceri acte germania, traduceri auto belgia, traduceri acte auto belgia, etc.

Dacă nu v-ați lămurit, așteptăm să ne contactați pentru a vă putea oferi și alte informații și pentru a găsi împreună soluția optimă la toate problemele dumneavoastră.

Traduceri cu drag!

Echipa Translexical

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.