Home Phone Custom

Studii in strainatate

Vine un moment in viata fiecaruia in care stie ca trebuie sa schimbe cei patru pereti pe care i-a analizat si  memorat de-a lungul celor 4 ani de liceu in timpul orelor, cat si spatiul geografic in perimetrul caruia toti barmanii iti cunosc notele la matematica si dramele sentimentale. Da, e acel moment in care decizi traiectoria profesionala. Daca pasiunile iti indreapta cat se poate de drept busola catre o anumita specializare, mai ramane de vazut si locul in care aceasta se va desfasura.

44f983caecdfc0f755ed123dc0cf5a2a

Si atunci cand iti doresti sa explorezi si lumea la pachet cu studiile, sa iti faci prieteni veniti si ei din toate colturile lumii in aceleasi scopuri ca si tine, deschizi harta lumii si iti alegi tara care se incadreaza perfect in tabloul vietii tale.

Atat de simplu!

Pentru a pune in practica acest plan ambitios (care sa includa si studiile, nu?), ai nevoie si de un dosar intocmit “ca la carte”, cu toate documentele cerute, si mai ale sin formatul cerut.

Iata de ce ai nevoie pentru a-ti continua studiile in strainatate:

–      Diploma Bacalaureat (copie) – tradusa si legalizata

–      Foaie matricola- tradusa si legalizata

–      Adeverinta de confirmare (confirma studiile urmate, specializare absolvita)

–      Carte de identitate copie

Unele universitati pretind ca diploma de Bacalaureat in copie sa fie nu doar tradusa si legalizata, ci si vizata de catre Inspectoratul Scolar, cat si adeverunta de autenticitate a acesteia eliberata de unitatea de invatamant absolvita si vizata de asemenea de catre Inspectoratul Scolar.

Acestea fiind intocmite, pasul urmator este depunerea dosarului de admitere catre universitate si administrarea unei supradoze de incredere si optimism.

 

Pentru intocmirea dosarului de admitere in cadrul unei universitati intr-o tara straina vino la Translexical si vei obtine vizarea, traducerea, legalizarea si apostilarea documentelor tale in cel mai scurt timp, pentru ca tu sa nu ai alte griji decat ce anume va contine bagajul tau de calatorie si meniul companiei aeriene. Restul sunt detalii. Si toate intregesc visul tau.

 

SC TRANSLEXICAL SRL – birou de traduceri, poate deveni oricand partenerul dumneavoastra de incredere pentru servicii de traduceri legalizate sau traduceri autorizate! De asemenea oferim si servicii de apostilare a documentelor. Pentru informatii suplimentare sunati-ne la 0724 168 359 sau scrieti-ne la office@translexical.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.