Home Phone Custom

Importanța relației dintre traducător și notar

Astăzi discutăm despre prietenii. Și nu orice prietenii, ci acelea bazate pe respect, transparență și profesionalism, prieteniile de lungă durată și prieteniile fructuoase, acelea care propagă beneficii în ambele părți ale taberei.

O astfel de prietenie este și cea dintre un traducător și colaboratorul său de nădejde: notarul.

În domeniul traducerilor, o relație profesională foarte bine consolidată cu un notar profesionist este o necesitate, nu un moft. Și asta se datorează faptului că, la Translexical nu traducem doar rețete culinare, subtitrări de filme, cărți colorate și opere literare. La Translexical ne ocupăm cu traducerea documentelor oficiale, a diplomelor, a actelor și ne ocupăm de realizarea unor documente cu o puternică amprentă juridică, iar caracterul oficial al acestora impune ca ele să treacă prin o atentă supervizare și legalizare a unui notar.

Este cazul celebrei apostile despre care puteți citi aici sau al documentelor ce necesită supralegalizare, proces despre care puteți afla mai multe detalii aici. De asemenea, ne vizităm dragii noștri prieteni, notarii, pentru orice document ce necesită legalizare. Despre aceste traduceri poți consulta detalii aici.

Astfel, un notar este de multe ori pilonul întregului proces prin care trec documentele traduse de noi, traducerea reprezentând doar primul pas.

De aceea, notarul este prietenul de nădejde al traducătorului. Și poate te întrebi de ce nu-l înlăturăm atât de ușor din schemă sau de ce nu îl putem înlocui foarte ușor.

Oare de ce este atât de important totuși să fii fidel unui cabinet notarial din postura de traducător autorizat?

Răspunsul la această întrebare este destul de simplu. Tu de ce ești fidel anumitor branduri? Pentru că te fac să te simți comod în jurul lor? Pentru că după o lungă perioadă de timp în care ai fost fidel unui brand începi să ai parte de anumite beneficii? Pentru că știi că te poți baza pe acel brand în orice situație?

Noi considerăm că în momentul în care un client pășește în biroul nostru este cel mai important ca acel client să intre în posesia produsului final în cât mai scurt timp, cu cele mai mici costuri și acesta să fie întocmit și livrat în cel mai profesionist mod posibil.

Tocmai de aceea, nu ne putem schimba colaboratorii atât de ușor, deoarece relațiile consolidate de-a lungul timpului ne-au făcut să cunoaștem modul de lucru, timpul în care ne pot servi și ne-au ajutat să alegem doar soluțiile de maximă eficiență.

În situații de urgență știm că putem apela la prieteni vechi, prin intermediul cărora ne-am consolidat o adevărată rețea profesională, care are ca scop final satisfacerea nevoilor clienților noștri.

Notarul este una din cele mai importante piese de pe tabla noastră de șah, tocmai pentru că o relație profesională solidă cu un asemenea prieten ne ajută să rezolvăm rapid situațiile de urgență, ne ajută să rezolvăm fiecare proiect bucurându-ne de avantaje din punct de vedere financiar, datorate unei perioade lungi de colaborare și, cel mai important, ne ajută să livrăm întotdeauna la aceleași așteptări, cu același nivel de profesionalism și cu multă multă dedicare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.