Home Phone Custom

Dragoste fara frontiere

Indiferent de varsta fizica in care ne aflam, suntem mereu in cautarea acelui suflet care sa imparta cu noi acea dragoste. Acea reala, ridicol de incomoda, care sa te consume, fara-de-care-nu-poti respira dragoste. Care sa te provoace, sa iti transforme chimia corpului in ceva care sa te uimeasca, sa iti rastoarne toate principiile si sa te determine sa alergi lumea intreaga fara sa iti pese si fara sa vezi absolut nimic in jurul tau… Acea dragoste care sa te poata avea si crea, fara sa astepte nimic la schimb, dar care sa iti transforme fiecare celula intr-un corp de lumina.

Metaforic? Nu. Utopic? Nu. Vise? Nu.

Doar emotie, empatie, compasiune, bucurie, energie, stralucire, adevar, sentiment, creatie, reintregire…

24029e285ab9cb3df00e6f304202493b

Am avut ocazia sa cunoastem astfel de oameni la sediul nostru. Care s-au regasit la mii de kilometrii distanta, care au cutreierat lumea in contexte uneori dure, alteori intortocheate, dar si pline de emotii si incredere. Care au sters cu buretele toate barierele impuse de societati si culturi de care nu apartineau decat fizic, pentru a-si implini relatia de cuplu intr-o uniune a iubirii.

Este adevarat, si aportul nostru la indeplinirea unei casatorii mixte este mic, insa destul de important. Atunci cand un cuplu mixt decide sa isi oficializeze relatia legal, legislatia poate da batai de cap cuplului indragostit. Exista proceduri, exista piedici, exista tensiune, exista functionari plictisiti ce raman indiferenti in fata fericirii altora. Dar existam si noi, care ne ocupam ca aceste proceduri, piedici, tensiuni sa nu umbreasca minunatul eveniment din viata noului cuplu. Si da, reusim sa scoatem din plictiseala acei functionari indiferenti, pentru ca tot acest proces al formalitatilor sa curga firesc.

Nu, nu suntem magicieni, si nici nu incantam formule interzise, ci doar ne implicam cu suflet si pasiune.

Ne-am intersectat de-a lungul timpului, cu diverse situatii ale casatoriei cuplurilor mixte, ajutandu-i cu serviciile pe care le oferim si  pe care le-am indeplinit entuziasti:

–          Interpretariat la notariat pentru declaratiile nerezidentilor

–          Interpretariat la starea civila

–          Traducerea actelor de stare civila

–          Vizarea documentelor de catre ambasade

–          Apostilarea certificatelor de casatorie la Prefectura Bucuresti in vederea folosirii lor in alte tari

–          Tot pentru casatoria in alte state, am tradus, legalizat si apostilat certificate de celibat, sau sentinta de divort, dupa caz

–          Apostilarea certificatelor de nastere, certificatelor de casatorie

Am reusit astfel sa usuram drumul celor doi protagonisti al fiecarei povesti de dragoste intalnite pana acum, ramanand mereu nostalgici si vrajiti de energia luminoasa a celor doua suflete devenite unul.

sursa foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.