Home Phone Custom

De fiecare data cand deschizi o carte inveti ceva.

Sunt o persoana careia ii place sa tina pasul cu tehnologia, sa fie la curent cu noile gadgeturi de pe piata, sa incerce dispozitive moderne menite sa ne usureze activitatea, sa ne ocupe timpul ori dimpotriva, sa ne economiseasca timp. Totusi, aceasta atractie pentru nou, modern, tehnologic in cazul meu are o limita, si anume CARTILE.
Nu pot concepe sa citesc o carte fara sa o miros, sa ii simt greutatea in mana, sa intorc paginile cu degetele asteptand cu sufletul la gura sa absorb cuvintele ce urmeaza. Imi place sa tin cate o carte in geanta, iar in minutele libere dintre doua statii de metrou, sau cand stau la coada la banca sa imi scot cartea si sa devorez cateva fraze. Cum ar fi sa ma relaxez in parc captivata de lectura unei carti si dintr-o data sa se epuizeze bateria de la e-reader? Cum ar fi ca de fiecare data cand sterg praful de pe biblioteca sa nu am cartile mele pe care sa le dau la o parte una cate una, amintindu-mi, atat cat mai pot, subiectul fiecareia dintre ele? A renunta la cartile tiparite in favoarea celor virtuale inseamna pentru mine echivalentul renuntarii la mirosul florilor, la emotia revederii persoanei iubite, la bucuria unei plimbari intr-o zi superba de primavara. Cartile sunt unul din lucrurile care nu ar trebui schimbate sau modernizate. Nu ii pot condamna pe adeptii cartilor virtuale, cu siguranta argumentele lor vor aduce in prim plan accesibilitatea, comoditatea, progresul si cine stie cate alte calitati pe care acestea le incorporeaza. Este loc sub soare pentru fiecare. Pentru mine insa, o carte tiparita reprezita una dintre micile bucurii ale vietii, la fel ca ciocolata, ca un sarut pasional sau ca un masaj bun venit dupa o zi extenuanta.
Cartile sunt minunate, iar eu nu vreau si nici nu cred ca este posibil ca timpul sa le transforme in amintiri. Pentru ca sunt convinsa ca sunt multi aceia care imi impartasesc pasiunea. Asadar, dragi prieteni carora va trecea prin cap ca de ziua mea sa imi cumparati un dispozitiv electronic pentru citit carti, va anunt ca as fi mult mai entuziasmata daca va reorientati catre un abonament la biblioteca!

SC TRANSLEXICAL SRL poate deveni partenerul dumneavoastra de incredere pentru servicii de traduceri legalizate si autorizate! De asemenea oferim si servicii de apostilare a traducerilor.

Pentru informatii suplimentare sunati-ne la 0724 168 359 sau scrieti-ne la office@translexical.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.