Home Phone Custom

Traduceri legalizate sector 6

Traduceri legalizate sector 6

Biroul de traduceri Translexical vă oferă servicii de traduceri legalizate sector 6 București, precum și o gamă variată de servicii conexe precum interpretariat sau apostilă.

sector 3

Situații în care sunt necesare serviciile de traduceri legalizate sector 6

Traducerile legalizate sunt traduceri care poartă ștampila și semnătura unui traducător acreditat de Ministerul Justiției din România. Biroul de traduceri legalizate sector 6, vă pune la dispoziție servicii profesionale de traduceri autorizate în peste 40 de limbi atât pentru persoane fizice cât și pentru cele juridice.

Zonele acoperite de serviciile noastre de traducere sunt:

  • Drumul Taberei
  • Militari
  • Regie
  • Crângași
  • Giulesti
  • Brâncuși

Translexical oferă servicii traduceri legalizate in sector 6 al Bucureștiului de înaltă calitate, rapide și accesibile pentru toți clienții. Dispunem de o echipă experimentată de traducători profesioniști care sunt gata să vă sară în ajutor atunci când este vorba de traduceri juridice, tehnice, medicale, acte studii, acte auto si multe altele.

În cazul persoanelor juridice, sunt necesare traduceri autorizate ale documentelor privind autorizațiile de funcționare, autorizațiile de comercializare a anumitor produse, documentele contabile etc. De asemenea, în cazul în care societatea colaborează cu o societate-mamă străină sau depinde de aceasta, vor fi necesare traduceri în limba oficială a țării respective pentru orice document privind activitatea societății.

În cazul persoanelor fizice, domeniile de traducere pot fi mai variate, deoarece, în primul rând, este necesară traducerea documentelor personale. De exemplu, un motiv medical de călătorie, desigur că vor trebui traduse dosarele medicale privind starea de sănătate a unei persoane, operațiile chirurgicale, tratamentele prescrise și alte informații.

Biroul nostru de traduceri legalizate sector 6 vă stă la dispoziție cu traduceri autorizate, indiferent de domeniu de activitate solicitat.