Home Phone Custom
services page profits

„Ne concentram pe traduceri de înaltă calitate, folosim vorbitori nativi certificați la standarde internaționale, iar majoritatea traducătorilor noștri au, de asemenea, o pregătire academică în domeniul traducerilor.”

Alex Marcu

MANAGER

Servicii complete de traduceri, apostilă, interpretariat și supralegalizare în București

Traducerile noastre sunt realizate de specialiști cu experiență în domeniul lingvistic, care lucrează exclusiv pe documentații din domeniul lor de activitate pentru a asigura un nivel mai ridicat de calitate a traducerilor. Interpretările sunt realizate de specialiști cu studii superioare în diferite limbi cu o experiență îndelungată in domeniul interpretării rezultate în urma prezentării convingătoare a informațiilor ce urmează să fie traduse.

Ce servicii oferim?

Birou traduceri legalizate, interpretariat, apostila si supralegalizare în sector 4, București. Biroul nostru se ocupa cu traducerile pentru documente oficiale, acte de studii, diplome de studii etc. Pentru noi contează ca procesul de traducere sa fie unul corect si rapid. De aceea, folosim doar traducători autorizați si cu experienta in domeniu.

Traduceri

Translexical oferă servicii de traducere de înaltă calitate.

Afla mai multe

Interpretariat

Asigurăm servicii de interpretariat pentru diverse evenimente.

Afla mai multe

Legalizare

Asigurăm legalizarea traducerilor efectuate.

Afla mai multe

Apostila

Este în fapt o ștampilă de formă pătrată, identică în toate statele membre ale Convenției de la Haga

Afla mai multe

Supralegalizare

Localizare software, transcriere, proofreading, DTP

Afla mai multe

Alte servicii

Localizare software, transcriere, proofreading, DTP

Afla mai multe

Cele mai bune motive pentru a alege serviciile noastre

Agenția nostra de traducere vă oferă servicii de traduceri legalizate, interpretariat, apostilă și supralegalizare în sector 4, București. Suntem o echipa tânără și dinamică, formată din profesioniști în domeniul traducerilor ce se adaptează din mers la nevoile sș cerințele tale.

10+

Ani de experiență

3k+

Clienți mulțumiți

100%

Calitate si rapiditate

user avatar 1
Adina Lates

Traducere foarte calitativă, precisă, cu atenţie deosebită la nuanţe – şi asta într-un timp scurt. Respectă cu stricteţe deadline-urile. Sunt foarte serioşi, promţi şi deschişi; am primit răspunsuri la întrebări şi lămuriri pe mail în doar câteva minute. Recomand cu cea mai mare încredere.

user avatar 2
Viorel Burcescu

Sunt foarte multumit de profesionalism, seriozitate si promtitudine, flexibili, cu intiative si solutii in timp record. Recomand cu multa caldura.

De ce să ne alegi pe noi ca partener

Translexical a fost fondată pentru a oferi clienților o experiență diferită atunci când au nevoie de servicii de traducere, unde calitatea este întotdeauna pe primul loc.

Punem calitatea pe primul loc

Translexical pune accentul pe calitate și nu pe costuri, motiv pentru care am devenit cea mai bună opțiune atunci cand vine vorba de servicii de traduceri, supralegalizare sau apostila.

Confidențialitate

Acordăm o prioritate ridicată securității și confidențialității datelor tale și folosim criptarea pe 256 de biți pentru a ne asigura că informațiile tale sunt protejate.

Traducători specializați

Selectăm doar traducători autorizați/certificați cu experiență dovedită.

Mai multe motive

  • Suport dedicat
  • Interpreți profesioniști
  • Management comenzi
  • Suport dedicat
  • Plata cu cardul
  • Livrăm unde ai nevoie
  • Consultanță
  • O echipă super tare

Blogul nostru

Stai la curent cu ultimele noutăți din domeniul juridic si al traducerilor.

Ai ceva de tradus, interpretariat sai poate o apostila?

Hai să ne auzim la un telefon, pe chat pentru a discuta mai multe despre proiectul tău. Noi îți promitem să-ți răspundem în maxim 30 minute De Luni- Vineri între orele 09:00 – 17:00.