Home Phone Custom

Indeplineste-ti obiectivele

Pentru ca am tot citit pentru anul 2015 numai previziuni pozitive, ce anunta prosperitate si abundenta pentru toata lumea, iata am enumerat astazi 6 pasi esentiali in organizarea privind indeplinirea obiectivelor.

Fiecare dintre noi are dorinte, vise, fie ca este vorba despre satisfactia profesionala, fie ca este vorba despre un obiectiv ce tine de activitatea fizica, acestea pot fi indeplinite daca le si planificam si ne focusam asupra lor, fara amanari.

Iata care sunt cei 6 pasi ce ne-au ajutat anul trecut sa ne materializam dorintele si sa trecem cu succes peste provocarile intalnite.

1. Noteaza cel putin 100 de obiective pentru anul 2015. Nu conteaza ca este vorba de lucruri simple precum sa citesti o carte anume, sau de lucruri mai dificile de realizat, cum ar fi o vacanta in Miami.

2. Alege cele mai importante 10 obiective din lista. Nu conteaza ca pentru unul din aceste obiective iti va lua o saptamana pentru a-l realiza si pentru altul 10 luni, alege-le pe cele mai importante. La sfarsitul fiecarei luni vei revizui aceasta lista si o vei adapta in functie de cele mai importante obiective la momentul respectiv.

3. Alege cel mai important obiectiv din cele 10 de mai sus. El este cea mai mare dorinta a ta. Satisfactia oferita de indeplinirea acestui obiectiv este mai mare decat a celorlalte la un loc. Pentru acest obiectiv va trebui sa depui toate eforturile necesare si sa depasesti toate obstacolele aparute in cale.

4. Aplica regula celor 7 trepte  pentru indeplinirea fiecarui obiectiv:

Stabileste cu exactitate ce iti doresti -> Stabileste obiectivele in scris -> Stabileste un termen limita -> Alcatuieste o lista de activitati -> Organizeaza un plan de actiune -> Actioneaza acum, nu mai amana -> Fa ceva zilnic pentru indeplinirea obiectivului principal

5. Fa-ti un cartonas cu obiective. Pe o fata noteaza obiectivul principal ce trebuie sa aiba cateva caracteristici: sa fie la persoana intai, sa aiba o limita de timp, sa fie cat mai detaliat, si sa fie realizabil. Pe verso, noteaza planul de actiune pentru indeplinirea obiectivului.

6. Aplica regula 80-20. Sau Principiul Pareto, care spune ca 20% din activitatile tale sunt responsabile pentru 80% din rezultate.

2d43665ea2efa426f90561328b109dbb

 

In 2015, daca iti propui sa iti continui studiile in strainatate, sa muncesti in alta tara sau sa calatoresti acolo unde te cheama inima, nu ezita si implica-ne in indeplinirea obiectivelor tale. Suntem aici, la fel de determinati si entuziasti ca si tine.

Orice obiectiv pe care ti-l propui ce are nevoie de traduceri din orice limba, autorizate si/sau legalizate, apostilate sau de ordin tehnic, economic, medical sau alte domenii, va fi indeplinit punctual si in cel mai profesionist mod cu putinta alaturi de noi.

Hai sa facem impreuna din 2015 un an formidabil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.