Home Phone Custom

Continua-ti studiile in strainatate

Cand esti in cea mai frumoasa perioada a adolescentei iti spui mereu suparat pe lume ca atunci cand iti va permite varsta, si anume la implinirea majoratului, pleci in lume. Oriunde, cat mai departe. Apoi te impaci cu tine si cu restul si cresti frumos visand la o cariera care sa iti ofere implinirea asteptarilor.

Viata dupa liceu ti-o planifici in functie de planul de cariera pe care l-ai gandit minutios in tot acest timp care a trecut. Si cauti locatia perfecta care sa iti ofere si cadrul educational dar in care sa acumulezi si experienta, sa iti dea aripi si sa te propulseze spre locul tintit, in care sa iti pui la treaba toata pasiunea si entuzismul. In cazul in care nu gasesti acest loc prin imprejurimi, cauti in afara lui. Si ajungi sa rostesti cu voce tare propozitia: Studiez in strainatate.

9009a542925b16d770b8d6dcd948f1bb

In primavara clasei a XI-a, Oana Lidia Dina a participat la un targ educational pentru a inspecta oferta ce avea sa ii decida viitorul. Acolo a gasit si formula magica prin care are de gand sa isi puna planul in practica, aceasta purtand numele de Hotel School aflat in Olanda.

Oana Lidia este acum eleva in clasa a XII-a si isi doreste o cariera in domeniul managementului hotelier si a ales Hotel School nu doar pentru pregatirea teoretica ce i-o ofera, ci si pentru experienta practica.

Pentru pregatirea dosarului de admitere am ajutat-o cu placere si responsabilitate, traducerile documentelor fiind tratate cu cea mai mare seriozitate. Astfel, procesul ulterior de legalizare a traducerilor si documentelor necesare realizandu-se in cel mai eficient mod.

“ A fost o colaborare buna, proiectul meu a fost tratat profesionist si s-a desfasurat foarte rapid!” ne-a spus la sfarsit Oana Lidia.

Daca te afli in situatia descrisa mai sus si ai nevoie de ajutor in intocmirea dosarului de admitere pentru studii in strainatate, nu ezita sa ne soliciti. Avem experienta, traducatori profesionisti si manageri de proiect implicati, pregatiti sa iti usureze tranzitul catre viata de student in strainatate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.