Home Phone Custom

5 ANI DE ACTIVITATE TRANSLEXICAL ȘI 5 MOTIVE PENTRU A LUCRA CU NOI!

La mulți ani, Translexical, putem spune luna aceasta, mândri și fericiți!  

Câți dintre voi știați că… în luna Noiembrie a acestui an Translexical împlinește 5 ani de activitate? Ei bine, noi ne-am gândit să vă aducem la cunoștință acest lucru, iar dacă tot vă informăm cu privire la cei 5 ani de activitate, vrem să vă oferim și 5 MOTIVE pentru care ar trebui să luați în calcul colaborarea cu noi.

5 MOTIVE PENTRU A LUCRA CU TRANSLEXICAL în ceea ce privește traducerea unui document

  1. Rapiditatea serviciilor

Primul motiv la care ne putem gândi este rapiditatea serviciilor oferite de noi. Servicii de traducere, servicii de interpretare.

Știți cât de rapid au trecut cei 5 ani de când Translexical a luat viață? Nici nu ne-am dat seama!

Ei bine, nici voi nu o să vă dați seama când ne-am găsit timp să vă rezolvăm cererea de traducere a unui document. Nu vă chinuiți să calculați diferența între ora la care ne-ați contactat și timpul de răspuns al echipei Translexical. Până atunci documentul complet tradus și editat vă va fi returnat deja de către specialiștii noștri.

  1. Traducători autorizați și profesioniști

Nu putem livra rapid dacă nu avem o echipă bine pusă la punct. Din fericire pentru noi, dar și pentru cei ce apelează la serviciile noastre, această echipă nu lipsește la Translexical. Spiridușii creativi de la Translexical sunt gata să se documenteze, să traducă și să legalizeze / autorizeze orice traducere. Suntem o echipă 100% Profi. Nu ne credeți? Contactați-ne și haideți să vă convingeți pe baza rezultatelor livrate!

  1. Traduceri legalizate / autorizate

Dacă tot discutam mai sus de legalizarea și autorizarea traducerilor, trebuie să vă spunem că și acesta reprezintă un motiv extrem de important pentru a lucra cu noi. Noi vă putem ajuta cu ambele tipuri de traduceri.

P.S.  Nu realizezi încă diferențele între aceste 2 tipuri de servicii?

Iată aici: traduceri legalizate vs. traduceri autorizate.  Nu uita! Noi îți putem oferi ambele servicii.

  1. Translexical în cifre

Pe lângă cea mai fericită cifră pe care o sărbătorim în această lună: 5 ANI de activitate, Translexical se mai poate evidenția și prin alte cifre. Ce spuneți de cele peste 40.000 de pagini traduse? Dar despre cei 2400 de clienți fericiți? Ei bine, aceste cifre vorbesc de la sine. Ele reprezintă unul dintre motivele pentru care ar trebui să ne luați în calcul, dacă aveți nevoie de o traducere profesională.

  1. Servicii conexe de calitate

Știați că…. Translexical vă poate fi de ajutor și cu alte servicii în afară de traduceri? Apostila, Supralegalizare la Camera Notarilor, Supralegalizare la Ministerul de Externe, Supralegalizare la Amabsadă, Interpretariatul sau proofreading-ul sunt doar câteva dintre ele. Dacă aveți nevoie de acestea, simțiți-vă liberi să ne contactați. De abia așteptăm să ne puneți la treabă! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.